Home / Visioni/Misioni

Visioni/Misioni

Visioni

Visioni i shkollës tonë është  që në të ardhmën të jemi të parët në rajon nga aspekti arsimor e profesional

Misioni

Misoni i jonë është krijimi i shkollës që plotëson standardët e shkollës bashkohore  që do të edukoi, arsimoi, brezat e nxënësve duke përgaditur dhe duke i shndëruar në qytetar të dijës shkencës dhe kulturës për të ardhmën e tyre.

Top
Ndrysho Gjuhën