Home / Orari i mësimit ON-LINE

Orari i mësimit ON-LINE

Orari i mësimit On-line – për shkak të pandemisë me virusin Sars-Covid-19 që e ka përfshirë edhe vendin tonë, mësimi on-line do të mbahet  me orarin e redukuar me vendimin e MASHT -it duke filluar me  datë 30.03/2020 vetëm për lëndët e përgjithshme dhe disa lëndë profesionale që mund të realizojnë mësimin përmes platformave

Top
Ndrysho Gjuhën