Home / Na kontaktoni

Na kontaktoni

Emri dhe mbiemri:

Subjekti:

Ditelindja:

Mosha:

Email:

Ngarkoni CV-ne:

Vendbanimi:

Drejtimet:
ElektroteknikeMakineriNdertimtariRrobaqepesi

Gjuhet qe i flisni:
Gjuhe ShqipeGjuhe AnglezeGjuhe Boshnjake

Top
Ndrysho Gjuhën