Home / Uncategorized / Makineri

Makineri

Drejtimi i makinerisë ka këto profile:

  • Trafiku rrugor,
  • Automekanikë,
  • Metal punues,
  • Instalues i ngrohjes e klimatizimit,dhe ujësjellësit e kanalizimit
  • Mekanik i sistemeve hidraulike dhe pneumatike
  • Dirigjimi kompjuterik i makinave
  • Operator prodhimi
  • Mekatronikë

 

Top
Ndrysho Gjuhën