Home / FAQ / XII-16

XII-16

                                         Orari Mësimor XII16

                                   

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Gj. Angleze Gj. Angleze Mbrojtja e Mjedisit Programimi i Makinave CNC Programimi i Makinave CNC Programimi i Makinave CNC
E Marte Ed. Fizike Ed. Fizike Menaxhim i Projektit Pro Engineer II Pro Engineer II Tek. Makinave Dirigjuese
E Mërkure Automatizim dhe Robotikë Automatizim dhe Robotikë Matematikë Matematikë Gj. Shqipe Gj. Sqipe Gj. Shqipe
E Enjte Tek. e Dirigjimit Kompjuterik II Tek. e Dirigjimit Kompjuterik II Tek. e Dirigjimit Kompjuterik II Tek. e Dirigjimit Kompjuterik II Tek. e Dirigjimit Kompjuterik II Tek. e Dirigjimit Kompjuterik II
E Premte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
Top
Ndrysho Gjuhën