Home / FAQ / XII-15

XII-15

                                         Orari Mësimor XII15

                                   

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Tek. e Ngrohjes dhe Klimatizimit Tek. e Ngrohjes dhe Klimatizimit Tek. e Ngrohjes dhe Klimatizimit Gj. Shqipe Auto-CAD Auto-CAD
E Marte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Mërkure Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Enjte Ekonomi dhe Ndërmarrësi Gj. Shqipe Gj. Shqipe Ekonomi dhe Organizim Ekonomi dhe Organizim Ed. Fizike Ed. Fizike
E Premte Matematikë Matematikë Menaxhim i Projketit Gj. Angleze Gj. Angleze Tik Bazat e Elektroteknikes
Top
Ndrysho Gjuhën