Home / FAQ / XII-14

XII-14

                                         Orari Mësimor XII14

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Ekonomi dhe Organizim Ekonomi dhe Organizim Gj. Shqipe Matematikë Matematikë Ed. Fizike Ed. Fizike
E Marte Gj. Angleze Gj. Angleze Menaxhim i Projektit Ekonomi dhe Ndërmarrësi Teknologjia e Instalimeve Teknologjia e Instalimeve Teknologjia e Instalimeve
E Mërkure Auto-CAD Auto-CAD Bazat e Elektroteknikes dhe Elektronikes Tik Gj. Shqipe Gj. Shqipe
E Enjte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Premte Menaxhim i Projektit Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
Top
Ndrysho Gjuhën