Home / FAQ / XII-12

XII-12

                                         Orari Mësimor XII12

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Marte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Mërkure Matematikë Matematikë Gj. Shqipe Gj. Shqipe Tik Ed. Fizike Ed. Fizike
E Enjte Riparim dhe Mirëmbajtje Riparim dhe Mirëmbajtje Ekonomi Riparim dhe Mirëmbajtje Gj. Shqipe Gj. Angleze Gj. Angleze
E Premte Pajisje për Diagnostifikim Menaxhime i Projeketit Elektronikë në Automjete Elektronikë në Automjete Pajisjet për Diagnostifikim Pajisjet për Diagnostifikim
Top
Ndrysho Gjuhën