Home / FAQ / XII-10

XII-10

                                         Orari Mësimor XII10

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Marte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Mërkure Gj. Shqipe Tik Gj. Shqipe Gj. Shqipe Matematikë
E Enjte Transporti i Mallërave Transporti i Mallërave Matematikë Ekonomi dhe Ndërmarrësi Rregullimi i Trafikut Rregullimi i Trafikut Transporti i Materialeve të Rrezikshme
E Premte Ed. Fizike Ed. Fizike Mekanika Teknike Mekanika Teknike Menaxhimi i Projektit Gj. Angleze Gj. Angleze
Top
Ndrysho Gjuhën