Home / FAQ / XI-9

XI-9

                                                            Orari Mësimor XI9

Lëndët Mësimore
Ditë/Orët 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Mbrojtje e Mjedisit Mekanikë Teknike Tik Njohuri mbi Automjete Njohuri mbi Automjete Njohuri mbi Automjete
E Martë Ed.Fizike Ed.Fizike Gj.Shqipe Gj.Shqipe Ekonomi Matematikë Matematikë
E Mërkurë Riparim dhe Mirëmbajtje Riparim dhe Mirëmbajtje Elektronikë në Automjete Elektronikë në Automjete Gj.Shqipe Gj.Angleze Gj.Angleze
E Enjte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Premte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë

 

Top
Ndrysho Gjuhën