Home / FAQ / XI-8

XI-8

                                           Orari Mësimor XI8

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Gjeografi e Transportit Praktikë Praktikë Tik Ekonomi dhe Ndëmarrësi Gj. Shqipe
E Marte Siguri në Komunikacion Siguri në Komunikacion Mjekësia dhe Psikologjia Mjekësia dhe Psikologjia Gj. Angleze Gj. Angleze Gj. Shqipe
E Mërkure Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Enjte Shenjat e Komunikacionit Shenjat e Komunikacionit Gjeografi e Komunikacionit Gj. Shqipe Gj. Shqipe Matematikë Matematikë
E Premte Mirëmbajtje të Automjetit Mirëmbajtje të Automjetit Ed. Fizike Ed. Fizike Fizikë Psikologji
Top
Ndrysho Gjuhën