Home / FAQ / XI-5

XI-5

                                         Orari Mësimor XI5

Lëndët Mësimor
Ditët/Orët 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Makina elektrike dhe pajisje elektrike Gj.Angleze Gj.Angleze Praktikë Praktikë Praktikë
E Martë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Mërkurë Fizikë Fizikë Gj.Shqipe Gj.Shqipe Matematikë Elektronikë Gj.Angleze
E Enjte Insatalime Elektrike Insatalime Elektrike Ekonomi Matje Elektrike Matje Elektrike Matematikë
E Premte Ed.Fizike Ed.Fizike Sisteme Operative Gj.Shqipe Elektroteknikë Gj.Angleze

 

Top
Ndrysho Gjuhën