Home / FAQ / XI-20

XI-20

                                         Orari Mësimor XI20

Lëndët Mësimor
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Ed. Fizike Ed. Fizike Gj. Angleze Gj. Angleze Gj. Shqipe Ekonomi Dhe Ndërmarresi
E Marte Konstruksion Dhe Mat. i Veshjeve Konstruksion Dhe Mat. i Veshjeve Konstruksion Dhe Mat. i Veshjeve Praktikë Profesionale Praktikë Profesionale T.I.K
E Mërkure Praktikë Profesionale Praktikë Profesionale Praktikë Profesionale Praktikë Profesionale Praktikë Profesionale Praktikë Profesionale Praktikë Profesionale
E Enjte Histori Psikologji Gj. Shqipe Gj. Shqipe Gjeografi Matematikë Matematikë
E Premte Estetik E Veshjeve Estetik E Veshjeve Teknologji E Veshjeve Teknologji E Veshjeve Materialet E Rrobave Materialet E Rrobave
Top
Ndrysho Gjuhën