Home / FAQ / XI-15

XI-15

                                         Orari Mësimor XI15

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Marte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Mërkure Tik Tik Gj. Angleze Gj. Angleze Konstruksione Metalike Konstruksione Metalike
E Enjte Detalet e Makinave Teknologjia e Punimit të metaleve Gj. Shqipe Teknologjia e Punimit të metaleve Elektroteknikë dhe Elektronikë Elektroteknikë dhe Elektronikë
E Premte Gj. Shqipe Gj. Shqipe Ed. Fizike Ed. Fizike Ekonomi Matematikë Matematikë
Top
Ndrysho Gjuhën