Home / FAQ / X-19

X-19

                                         Orari Mësimor X19

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Gjeodezi Gjeodezi Gjeodezi Histori
E Marte Gj.Shqipe Gj.Shqipe Gj.Angleze Psikologji Gj.Deskriptive Gj.Deskriptive
E Mërkure Ekonomi dhe ndërmarrësi Matematikë Matematikë Ed.Fizike Ed.Fizike Gj.Shqipe
E Enjte Llogaritjet dhe matjet gjeodezike Llogaritjet dhe matjet gjeodezike Llogaritjet dhe matjet gjeodezike Matematikë Vizatim me sh.gjeodez Fizike Tik
E Premte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë

 

Top
Ndrysho Gjuhën