Home / FAQ / X-16

X-16

                                         Orari Mësimor X16

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Marte Gj.Angleze Gj.Angleze Ekonomi dhe Ndërmarrësi Gj.Shqipe Gj.Shqipe Ed.Fizike Ed.Fizike
E Mërkure Gj.Shqipe Mekanik Teknike Mekanik Teknike Materiale Ndërtimore Materiale Ndërtimore Materiale Ndërtimore
E Enjte Psikologji Ed.Qytetare Fizikë Matematikë Matematikë Matematikë
E Premte Konstr. Ndërtimore Konstr. Ndërtimore Gjeometri Deskriptive Vizatim Tek me Gj. Deskriptive TIK

 

Top
Ndrysho Gjuhën