Home / FAQ / X-15

X-15

                                         Orari Mësimor X15

Lëndët Mësimore
Ditet/Oret 1 2 3 4 5 6 7
E Hënë Gj. Angleze Gj. Angleze Ed. Fizike Ed. Fizike Vizatim Teknik Vizatim Teknik Vizatim Teknik
E Marte Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë Praktikë
E Mërkure Mekanikë Teknike Mekanikë Teknike Psikologji Kimi Detalet e Makinave Detalet e Makinave
E Enjte Fizikë Gj. Shqipe Matematikë Matematikë Gj. Shqipe Gj. Shqipe
E Premte Histori Ed. Qytetare Tik Tek. e Punimit të Metaleve Ekonomi dhe Ndërmarrësi Tek. e Punimit të Metaleve Tek. e Punimit të Metaleve
Top
Ndrysho Gjuhën