Home / Event / Testimi nga COVID-19

Testimi nga COVID-19

Sep
15

Sot stafi i  SHMLT “Shaban Spahija në Pejë iu nënshtruan testit për COVID-19 . Falemnderojmë posaçërisht Drejtoreshën e IKSHPK-ës dega në Pejë  Dr. Adnora Nurboja,
dhe  laborantët Qemajl Dobraj dhe Vedat Gjakova për punën vullnetare dhe falas ,që është shumë e rëndësishme për ruajtjen e mirëqenjës dhe shëndetit të Stafit  shkollor  dhe për mbarëvajtjen e mësimit për vitin shkollor 2020/21

 

Top
Ndrysho Gjuhën