Home / Event / Provimet për arsimimin dhe  aftësimin për të rritur (me korrespondencë)

Provimet për arsimimin dhe  aftësimin për të rritur (me korrespondencë)

Jan
18

Provimet për arsimimin dhe  aftësimin për të rritur (me korrespondencë) do të mbahen me 30 dhe 31 .01.2021 (e shtunë dhe e diele)nga ora 900  për gjitha vitet X,XI,XII. Paraqitja dhe pagesa e provimeve do të bëhët me datë 05.01-29.01.2021 duke filluar nga ora 900 -1500

Top
Ndrysho Gjuhën