Home / Event / Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)

Dec
27

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)  afati i Janarit do të mbahet  me datë 22-23.01.2022(e shtunë dhe e diele)nga ora 9:00 për të gjitha vitet X-XI-XII.

Pagesa e provimeve do të bëhet nga data 11.01.2022 –21.01.2022 nga ora 9:00 -15 :00 .

Top
Ndrysho Gjuhën