Home / Event / Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)

Apr
12

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)  afati i Qershorit do të mbahet  me datë 04-05.06.2022(e shtunë dhe e diele) për të gjitha vitet X-XI-XII.

Pagesa e provimeve do të bëhet nga data 11.01.2022 –21.01.2022 shtunën nga ora 14:00 -17 :00;dhe Dielen nga ora 9:00 -15 :00 .

Top
Ndrysho Gjuhën