Home / Event / Panairi i punës në kohë pandemie

Panairi i punës në kohë pandemie

Dec
1

Sot hapet Panairi i punës dhe karrierës në SHMLT”Shaban Spahija”në Pejë në kohë pandemie.Qendra e Karrierës me drejtorin Z.Arben Gjikolli dhe bashkëpuntorët DKA,Solidar Suisse dhe ITED.

Ftohen Nxënësit e tanishëm dhe të diplomuar si dhe bizneset bashkëpunuese të vizitojnë këtë panair.

Panairi do të jetë i hapur me datë 01.12.2020 deri me datë 04.12.2020 nga ora 10:00

Ju mirëpresim!

Top
Ndrysho Gjuhën