Home / Event / Orari i mësimit në distancë

Orari i mësimit në distancë

Nov
16

Sot filloj mësimi në distanclë me këtë orar,si masë e marr nga Task
forca dhe menaxhmenti i SHMLT”Shaban Spahija”,për shkak të numrit
të madhë të infektuarë-ve të nxënësve si dhe të mësimdhënësve.
.Mësimi në distancë do të zgjatë së pari dy javë që nvaret si rrjedhojë
e situatës së pandemisë.

Të sëmuarve ju dëshirojmë shërim të shpejt.

 

Top
Ndrysho Gjuhën