Home / Event / Njoftim

Njoftim

Oct
5

SHMLT’SHABAN SPAHIJA’-PEJË
Nr.prot.01-1174
Data: 01.10.2020

NJOFTIM

Njoftojmë kandidatët me arsimim dhe aftësimit për të rritur (korrespodencë) se regjistrimi për vitin shkollor 2020/21 fillon nga data: 01.10.2020 – 31.10.2020
Kandidatët mund te regjistrohen në cilin do profil arsimor që janë të paraparë për nxënësit e rregullt në ketë shkollë.
DOKUMENTACIONI I OBLIGUSHEM PËR REGJISTRIM:
1. Dëftesa e klasës paraprake
2. Çertifikata e lindjes
3. Kopja fizike e ID-së

Nga DREJORIA

Top
Ndrysho Gjuhën