Home / Event / Mirënjohje-IKSHP-së dega në Pejë

Mirënjohje-IKSHP-së dega në Pejë

Oct
13

Sot Drejtori i SHMLT”SHABAN SPAHIJA” z.Msc.Arben Gjikolli vizitoi IKSHP-ën dega  në Pejë që të ju jap mirënjohje në shenjë falenderimi për testimin gratis  të stafit të shkollës tonë, gjatë periudhës së pandemisë  Covid-19.

Me moton “Miku i mirë në kohë të vështirë ”

Mirënjohja dhe falënderimi ishte për Drejtoreshën e IKSHP-ës dega në Pejë  Dr. Adnora Nurboja, poashtu mirënjohja dhe falënderimet ishin  edhe për stafin e  IKSHP-ës dega në Pejë posaçërisht  për laborantët Qemajl Dobraj dhe Vedat Gjakova për punën vullnetare dhe falas ,përkundër numrit të madh të punonjësve në shkollën tonë  që është shumë e rëndësishme për vitalitetin e shëndetit të Stafit  shkollor  dhe për mbarëvajtjen e mësimit për këtë vitë shkollor .

 

Top
Ndrysho Gjuhën