Home / Event / Kupa e Basketbollit shkon në SHMLT”Shaban Spahija”

Kupa e Basketbollit shkon në SHMLT”Shaban Spahija”

Nov
18

Kupa e Basketbollit shkon në SHMLT”Shaban Spahija”

Sot ekipi i basketbolli nga shkolla jonë  SHMLT”Shaban Spahija” fituan kupën e aq merituar  në Basket,

E meritor janë nxënësit e të gjitha  klasave të ndryshme që merren dhe ushtrojne këtë sport,poashtu meritor janë  edhe mësimdhënësit e shkollës tonë që i inkurajiojnë këta të rinjë dhe i falënderojmë:

Ju dëshirojmë suksese në të ardhmën nxënësve dhe mësimdhënësve

 

Top
Ndrysho Gjuhën