Home / Event / Falënderim për donacion

Falënderim për donacion

Feb
23

Falënderim!
Shkolla e binjakëzuar ‘Mehmet Kemal Coşkunöz’ nga Bursa dhurojë paisje dhe material për punëtorit e shkollës për katër drejtime: Elektroteknikë Makineri Ndërtimtari dhe Tekstil.
Në maunën e sjellë kanë qenë edhe dhurata për I.P’Pellumbat e Paqes’, SHFMU’Vaso Pashë Shkodrani’, SHFMU’Hil Mosi’.
Vlera e dhuratave është 12.500€.
Gjithashtu falënderoi aksionarin Drejtorin e Shkollës teknike “Mehmet Kemal Coşkunöz’”z.Zafer Dede si dhe nxënësit, personelin dhe komunitetin e shkollës.
Me ketë rast SHMLT’Shaban Spahija’-Pejë ndan mirënjohje për z.Zafer Dede për kontributin e dhëne për shkollën tonë që 10 vite rresht si shkolla të binjakëzuara.

Top
Ndrysho Gjuhën