Home / Event / Ekspozita-Kreativiteti i të rinjëve përmes artit të riciklimit

Ekspozita-Kreativiteti i të rinjëve përmes artit të riciklimit

Dec
4

Sot, në Ekspozitën “Kreativiteti i të rinjëve përmes artit të riciklimit” të realizuar nga të rinjët -nxënësit e SHMLT”Shaban Spahija” në kuadër të aktiviteteve edukative mjedisore të implementuar nga ERA,Qendres së Karrierës dhe nxënësve pjesëmarrës në aktivitet ju ndahet mirënjohje për bashkëpunim.

Top
Ndrysho Gjuhën