Home / Aktivitete

Aktivitete

Në SHMLT “Shaban Spahija”-Peje mbahën aktivitetet te ndryshme siç janë:

  • Orë letrare
  • Panairi i shkollës
  • Garat e diturisë të organizuara nga Komuna

Dhe turnire të ndryshme në:

  • Futboll
  • Basketboll
  • Volejboll
Top
Ndrysho Gjuhën