Home / Aktivitete të ndryshmePage 5

Aktivitete të ndryshme

Testi i Maturës
Paraqitja për regjistrimin e mbajtjes së Provimit të Maturës Shtetërore për vitin shkollor 2019/2020 do të bëhet me 11,12,15 06.2020
Read more.
Mësimi On-Line-zoom.com
Edhe në javën tjetër do të mbahet Mësimi on-line . Jemi më shumë se të kënaqur me rrjedhën e mbarvajtjes
Read more.
Mësimi ON_LINE me ZOOM
Edhe në këtë javë do  të mbahet mësimi ON-LINE, por me platformën ZOOM.com që është vendosur nga MASHT-I, që fillimisht
Read more.
Mësimi ON-LINE
Mësimi ON-LINE -Ka filluar edhe ne Shkollën tonë SHMLT “Shaban Spahija” me 23 .03 .2020 sipas udhëzimeve të MASHT-it.Me iniciativën
Read more.
Njoftim
Ministria e arsimit ,Shkencës,Teknologjisë dhe Inovacionit(MASHT)njofton të gjithë nxënësit,prindërit,punonjësit e arsimit se për shkak te masave parandaluese rreth koronavirusit(COVID-19)me vendim
Read more.
Krijimi I Qendrave Kreative për Shkollat e Mesme të Kosovës
Krijimi I Qendrave Kreative për Shkollat e Mesme të Kosovës Shkolla jonë ka qenë përfituese e projektit financuar nga Ministria
Read more.
Top
Ndrysho Gjuhën