Home / Aktivitete të ndryshmePage 4

Aktivitete të ndryshme

Dezinfektimi i objektit shkollor
Në SHMLT”Shaban Spahija në Pejë janë bërë përgaditjet paraprake që janë përcaktuar nga MASH-i me koordinim  me IKSHPK-ën për fillimin
Read more.
SHMLT”Shaban Spahija”viti shkollor 2020/21
Në SHMLT”Shaban Spahija” në Pejë për vitin shkollor 2020/21 do të jetë me faza: 1. Faza e parë do të
Read more.
Testii i maturës shtetërore-(afati i dytë)
1. Afati i dytë për testin e maturës shtetërore për vitin shkollor 2019/20 do të mbahet me datë 10.10.2020 2.
Read more.
Regjistrim për vitin shkollor 2020/21
Regjistrimi i nxënësve të klasëve të dhjeta për vitin shkollor 2020/21 Fillon me datë 17 -26 .08.2020. Për regjistrim është
Read more.
Testi i maturës shtetërore
  Me vendimin që ka marr MASHT me konsultim me Ministrin e shëndetësisë dhe IKSHP data e mbajtes së testit
Read more.
Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur
Provimet për arsimimin dhe  aftësimin për të rritur (me korrespondencë) do të mbahen me 13 dhe 14 .06.2020 (e shtunë
Read more.
Top
Ndrysho Gjuhën