Home / Aktivitete të ndryshmePage 3

Aktivitete të ndryshme

Projekti i Bashkësisë Europiane EAC
NJOFTIM- Lajm i mire nga drejtoria e SHMLT”Shaban Spahija” Shkolla jonë është bë pjese e projektit të BASHKESISE EUROPIANE EAC
Read more.
Panairi i punës në kohë pandemie
Sot hapet Panairi i punës dhe karrierës në SHMLT”Shaban Spahija”në Pejë në kohë pandemie.Qendra e Karrierës me drejtorin Z.Arben Gjikolli
Read more.
Orari i mësimit në distancë
Sot filloj mësimi në distanclë me këtë orar,si masë e marr nga Task forca dhe menaxhmenti i SHMLT”Shaban Spahija”,për shkak
Read more.
Mirënjohje-IKSHP-së dega në Pejë
Sot Drejtori i SHMLT”SHABAN SPAHIJA” z.Msc.Arben Gjikolli vizitoi IKSHP-ën dega  në Pejë që të ju jap mirënjohje në shenjë falenderimi
Read more.
Njoftim
SHMLT’SHABAN SPAHIJA’-PEJË Nr.prot.01-1174 Data: 01.10.2020 NJOFTIM Njoftojmë kandidatët me arsimim dhe aftësimit për të rritur (korrespodencë) se regjistrimi për vitin
Read more.
Testimi nga COVID-19
Sot stafi i  SHMLT “Shaban Spahija në Pejë iu nënshtruan testit për COVID-19 . Falemnderojmë posaçërisht Drejtoreshën e IKSHPK-ës dega
Read more.
Top
Ndrysho Gjuhën