Home / Aktivitete të ndryshmePage 2

Aktivitete të ndryshme

Regjistrimi për vitin shkollor 2021/22
Me datën 23.24.25.08.2021 fillon regjistrimi i nxënësve të klasave të X-ta në SH.M.L.T .”Shaban Spahija ” në Pejë për afatin
Read more.
Falënderim për donacion
Falënderim! Shkolla e binjakëzuar ‘Mehmet Kemal Coşkunöz’ nga Bursa dhurojë paisje dhe material për punëtorit e shkollës për katër drejtime:
Read more.
Provimet për arsimimin dhe  aftësimin për të rritur (me korrespondencë)
Provimet për arsimimin dhe  aftësimin për të rritur (me korrespondencë) do të mbahen me 30 dhe 31 .01.2021 (e shtunë
Read more.
Urimet për vitin e ri 2021
Të nderuar kolegë/e do të shfrytëzoj rastin të ju falemnderojë për bashkëpunimin tuaj gjatë vitit 2020 me qëllim të vetëm
Read more.
Projekti i Bashkësisë Europiane EAC
NJOFTIM- Lajm i mire nga drejtoria e SHMLT”Shaban Spahija” Shkolla jonë është bë pjese e projektit të BASHKESISE EUROPIANE EAC
Read more.
Panairi i punës në kohë pandemie
Sot hapet Panairi i punës dhe karrierës në SHMLT”Shaban Spahija”në Pejë në kohë pandemie.Qendra e Karrierës me drejtorin Z.Arben Gjikolli
Read more.
Top
Ndrysho Gjuhën