Home / Aktivitete të ndryshme

Aktivitete të ndryshme

Regjistrimi për vitin shkollor 2022/23
Me datën 27,28,29.06.2022 fillon regjistrimi i nxënësve të klasave të X-ta në SH.M.L.T .”Shaban Spahija ” në Pejë për afatin
Read more.
Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)
Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)  afati i Qershorit do të mbahet  me datë 04-05.06.2022(e shtunë
Read more.
Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)
Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)  afati i Janarit do të mbahet  me datë 22-23.01.2022(e shtunë
Read more.
Let’s Debate Change
Teach for Kosovo ka implementuar projektin Let’s Debate Change të përkrahur nga Solidar Suisse Grupi i nxënësve të shkollës tonë
Read more.
Kupa e Basketbollit shkon në SHMLT”Shaban Spahija”
Kupa e Basketbollit shkon në SHMLT”Shaban Spahija” Sot ekipi i basketbolli nga shkolla jonë  SHMLT”Shaban Spahija” fituan kupën e aq
Read more.
Ka filluar trajnimi me nxenesit e grupit II
Me date 10 Nentor kane filluar trajnimin grupi i dyte i nxenesve ne kompanine COMING
Read more.
Top
Ndrysho Gjuhën