• slider-image
  Shkolla e Mesme Teknike
  "Shaban Spahija"
 • slider-image
  Kush nuk tenton të bëhet i mirë, pushon të jetë i mirë.
 • slider-image
  Panairi i shkolles
  Panairi i organizuar nga shkolla...

Historiku i Shkolles

Shkolla është hapur në vitin 1972. Më parë disa nga drejtimet që u hapën janë mbajtur në Shkollën e Ekonomisë, kurse disa tjera në Shkollën e Artit. Në një periudhë të gjatë shkolla ka qenë e shpërndarë në objekte të ndryshme, por pjesa më e madhe ka qenë e vendosur në Objektin B, shkolla që ndodhet në lagjen Kristal dhe që për një kohë të gjatë ka qenë objekti kryesor. Ndërsa tash pjesa më e madhe është e përqendruar në objektin e ri të ndërtuar nga MASHT në vitin 2014, ku ndjekin mësimin klasat 10 dhe 11, pasi klasa 12 ende vazhdon tek objekti i vjetër. ...

Më Shumë

Ngjarjet e fundit

Regjistrimi për vitin shkollor 2022/23
18 Jun

Regjistrimi për vitin shkollor 2022/23

Me datën 27,28,29.06.2022 fillon regjistrimi i nxënësve të klasave të X-ta në SH...
Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)
12 Apr

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)  afati i Qershorit do të mbah...
Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)
27 Dec

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)

Provimet për arsimimin dhe aftësimin për të rritur (me koorespondencë)  afati i Janarit do të mbahet...
Top
Ndrysho Gjuhën